Over ons

ONS CONCEPT

Innovatie met nieuwe
hennep producten en diensten

Cannatheek wil hennepgerelateerde producten breder inzetten in de samenleving en dit begeleiden, waarmee we macro-economische voordelen realiseren en het welzijnsniveau verhogen. Door het geven van voorlichting, onderzoek te doen, te publiceren en CBD producten te leveren aan diegenen die daar behoefte aan hebben wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenleving.

Het is onze ambitie om innovatief te zijn met nieuwe hennepgerelateerde diensten en producten, duurzaam te handelen en maatschappelijk relevant te opereren, waarbij we het stigma en taboe dat (nog steeds) op deze plant rust doorbreken.

Cannatheek Winkel
Cannatheek Winkel

Team:

Remo Nijenhuis
Oprichter/Eigenaar

Als eigenaar richt Remo zich vooral op onderzoek en innovatie binnen de cannabisbranche. Al bijna 7 jaar verruimt hij zijn kennis over cannabis, cannabinoïden en de invloed welke deze hebben op ons fysiologische systeem.

Remo staat in direct contact met diverse therapeuten, psychologen, onderzoekers, experts en artsen waardoor hij snel kan schakelen bij diverse vraagstukken.  Contact opnemen met Remo? Stuur een e-mail naar info@canna-theek.com

Jill Pit
Klantadviseur/Verkoop

Jill is sinds februari 2020 in dienst bij de Cannatheek. Jill is BIG geregistreerd zorgprofessional en heeft een grote kennis over de werking van het menselijk lichaam en haar systemen.

Hierdoor zijn haar adviezen van grote waarde voor ons en kan ze snel en accuraat schakelen bij diverse vraagstukken.

Heb je vragen voor Jill?
Stuur dan een e-mail naar jill@canna-theek.com